Toteutitko kuluneena vuonna upean sponsorointikampanjan vai järjestitkö unohtumattoman tapahtuman?
Tämä on sinun mahdollisuutesi.
Sponsorointi & Tapahtumat Awards on vuosittainen järjestettävä kilpailu, jonka tarkoituksena on antaa tunnustusta alan menestyksekkäimmistä, innovatiivisimmista ja luovimmista panostuksista. Kannustamme toimijoita kilpailemaan yhdessä tai useammassa kategoriassa – tämä on loistava mahdollisuus tuoda esille omat onnistumiset ja samalla innostaa muita sekä viedä alaa eteenpäin.
Kulunut vuosi on ollut pandemian kourissa haastava, siksi arvovaltainen raatimme etsiikin projekteista innovatiivisuutta ja rohkeita, uudenlaisia toteutuksia hankala aika huomioiden.
Ilmoita projektisi mukaan tai vinkkaa onnistuneesta toteutuksesta 15.1.2021 mennessä. Me palkitsemme loistokkaimmat onnistujat.
Tämän vuoden kilpailukategoriat ovat:                                                              

Sponsorointiteko (kaikki ehdokkaat osallistuvat)
Yleisön suosikki (kaikki ehdokkaat osallistuvat)
Vastuullisuuskampanja
Kulttuurisponsorointi
Urheilusponsorointi
Oikeuksien omistaja / sponsoroinnin kohde
Vuoden sponsori
Vuoden tapahtuma

Tämän vuoden raadissa mukana:

Anu Kauppi – Live Nation
Henna Kakko – Tapahtumallinen
Juho Nenonen – Sportspot
Liisa Ketomäki – Turun Tapahtumasäätiö
Marjo Boelius – Pori Jazz
Matti Vaininen – Hypement Oy
Mikko Selin – Olympiakomitea
Ossi Lehto – Result Entertainment
Petteri Kyyrönen – Mätch Inc.
Riku Saari – 10.fi
Sanna Laine – Loiste

SPONSOROINTI

Onko teidän sponsorointiprojektinne Suomen paras? Vuoden sponsorointiteko on arvostetttu palkinto, joka myönnetään teolle, jota voidaan pitää suunnan näyttäjänä ja inspiraationa koko toimialalle. Tämän kilpailukategorian voittaja jatkaa kilpailua ESA Best of Europe kilpailussa. 

Osallistu tästä

TAPAHTUMA

Oletteko toteuttaneet tapahtuman, jossa olette panostaneet johonkin uuteen ja innovatiiviseen ideaan? Oletteko luoneet erinomaisen tapahtuman, joka ylittää perinteisen ja luo lisäarvoa osallistujille?

Osallistu tästä

VINKKAA MEILLE

Kerro meille, mikä teko tai tapahtuma tulisi nostaa ehdokkaaksi. Voit ehdottaa sponsoria, kohdetta tai vaikkapa pitkän linjan menestyksellistä yhteistyötä tai erityisen luovalla tavalla toteutettua tapahtumaa. Sponsorointiprojekti tai tapahtuma voi olla omasi tai kenen muun tahansa, jonka katsot ansaitsevan tunnustusta. 

Vinkkaa tästä!