CASE Afterwork 1/2021

06/10/2020

3.3.2021

15:30-18:00

Ravintola Backyard Pick

Ilmoittaudu tästä

Mistä rakentuu hyvä sponsorointicase? Entä tapahtuma? Minkälaiset tavoitteet olivat ja miten ne saavutettiin? Muun muassa näitä kysymyksiä käydään läpi keskustelevan CASE Afrterworkin aikana.

Tervetuloa yhdistyksen CASE Afterworkiin 3.3.2021. Alkuillan aikana käydään lävitse LiveNationin, Olympiakomitean ja 10.fi:n sponsorointicaseja.

Tilaisuus järjestetään tunnelmallisessa ravintola Backyard Pickissä, joka sijaitsee Kampin kauppakeskuksen läheisyydessä, Kiasmaa vastapäätä.

AIKA: Keskiviikko 3.3.2021 klo:15.30-18.00

PAIKKA: Ravintola Backyard Pick, Salomonkatu 1, 00100 HELSINKI

OHJELMA:

15.30 Ilmoittautuminen ja pientä tarjoilua

16.00 Puheenvuorot

Olympiakomitea – Puheenvuorossa kerrotaan urheilun uusista rahoitusmalleista ja lahjoituskampanjoista, hiljattain perustetun Olympiarahaston esimerkin kautta. Lisäksi pääsemme kuulemaan millaisen arvopohjan päälle Olympiakomitean uusi pääkumppanuus St1:n kanssa rakentuu ja mitä hyvää kumppanuus tuottaa yhteiskunnalle.

Ville Köngäs – Suomen Olympiakomitea, Asiakkuus- ja markkinointipäällikkö. Lapin yliopistossa johtamista opiskelleella Köngäksellä on vahvaa näyttöä ja kokemusta tämän päivän asiakastyöstä mm. sisältö- ja digipuolen näkökulmasta.

 

 

Suvilahti Summer – miten järjestettiin maailman ensimmäinen korona-ajan tapahtuma ja mitä siitä jäi käteen? Kesäkuussa 2020 Helsingin Suvilahdessa järjestettiin ainutlaatuinen korona-ajan tapahtumasarja nimeltään Suvilahti Summer. Tapahtuma toteutettiin täysin uudella tavalla. Liput myytiin pöytäseurueittain, tapahtumaan saavuttiin turvavälein, äänentoisto rakennettiin uudella tavalla, jne. Nyt jo tutuksi tulleet käsidesit, nimilistat ja muut epidemia-ajan asiat olivat tapahtumassa ensi kertaa käytössä. Mistä idea sai alkunsa, miten se toteutettiin ja mitä palautetta siitä saatiin? Ja kuinka laajalle tietoisuus tapahtumasta levisi ei ainoastaan Suomessa vaan maailmalla? Tästä kaikesta on kertomassa tapahtuman ideoija ja pääpromoottori Anu Kauppi.

Anu Kauppi –  Kaupallinen johtaja, Live Nation Finland Oy. Työssään maailman ja Suomen suurimmalla tapahtumajärjestäjällä Anu on päässyt näkemään ja tekemään monenlaisia tapahtumia niin pienestä klubikeikoista kymmenien tuhansien ihmisten jättikonsertteihin. Myös pitkä kokemus tapahtumabisneksestä antaa perspektiiviä pohtia niin menneitä kuin tulevia tapahtumia tässä uudessa maailman ajassa.

 

10.fi -sivusto – Tammikuussa 2020 avattu 10.fi joutui heti alkumetreillään keskelle koronakriisiä. Millaista on perustaa uusi urheilumarkkinointiyritys, kun koko urheilumaailma pysähtyi? Entä miten markkinointiviestintä ja digitaaliset innovaatiot voivat auttaa urheilua ja yrityksiä selviämään – ja jopa menestymään – poikkeustilasta huolimatta?

Erkko Simsiö – Kapteeni, 10 Sports Marketing Hub Oy. Erkko on kokenut markkinointialan yrittäjä, entinen jääkiekkolupaus sekä 10.fi:n perustaja ja kapteeni. “Jos saan valita pelinumeroni, se on aina 10.”

 

 

PERUUTUSEHDOT: Tilaisuus on kaikille avoin, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Viimeinen ilmoittautumispäivä: 27.2.2021.

No show:sta veloitamme 30€ + alv.

Katso tilaisuuden osallistujalista ilmoittautumislinkin kautta.

 

TURVALLISUUSOHJEISTUS:

Huolehdithan hyvästä hygieniasta ja desinfioit kätesi.

Ravintola Backyard Pick huolehtii edelleen hygieniasta tehostetusti ja toimivat ohjeistusten mukaisesti.

Ravintolatilojen suurin tämänhetkinen sallittu asiakasmäärä on 70 hlö.

Ethän saavu tilaisuuteen mikäli sinulla on flunssan oireita.

Istumapaikat on aseteltu turvälit huomioiden, väljästi ja leveästi.

Osallistujille on saatavilla kasvomaskit järjestäjän puolesta.

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X