SEMINAARI: COVID19 – Myös mahdollisuus?

28/08/2020

21.10.2020

08:30 – 12:00

Helsingin jäähalli (Royal Club)

Ilmoittaudu tästä

Sponsorointi- ja tapahtuma-alalle korona-aika on ollut poikkeuksellisen haastavaa, eivätkä vaikeat ajat ole vielä selätetyt. Yhteiskunnan liikkeet tuntuvat myös alamme liiketoiminnoissa, eikä vanha tila ennen koronaa välttämättä palaa – meidän onkin mukauduttava ja turvauduttava yhä innovatiivisempaan ajatteluun.

SPOT haluaa auttaa, tukea ja innostaa alan toimijoita sekä tukea mahdollisuutta katsoa mahdollisimman myönteisenä kohti tulevaa. Pohdimme seminaarissa mahdollisuuksia, joita alalla tällä hetkellä on ja käymme läpi onnistuneita innovaatioita, työkaluja sekä kokeiluja. Päätavoitteena on luoda uskoa ja toivoa, sekä yhdessä innovoida parempaa jatkoa. Samalla kun ymmärrämme tulevaa paremmin sekä syvemmin, ovat sen mahdollisuudet myös selkeämmin ulottuvillamme. Uudistuminen on mahdollista epävarmassakin ajassa.

Seminaarin aikana kuulemme kattavan kirjon asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä inspiroivia uudistumistarinoita.

AIKA: Keskiviikko 21.10.2020, klo: 8.30 – 12.00

PAIKKA: Helsingin jäähalli (Royal Club), Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki

PUHEENVUOROT:

Jaakko Haltia – Lehtori (liiketalous), erikoistunut urheilujohtamiseen –  Turun AMK

”Tämä aika on haastavaa, mutta sisältää myös mahdollisuuksia. Yhteiskuntavastuu/vastuullisuus on ollut sponsoroinnin trendinä on muutaman vuoden. Yhteiskuntavastuuta yrityksiltä penätään aina pääministeriä myöden. Jos yhteiskuntavastuuta vaaditaan, niin mitä silloin oikeastaan vaaditaan? Yhteiskuntavastuulla etsitään myös arvostusta. Kysyntä on kovaa, mutta tarjonta vähäistä. Miten arvostus liittyy talouteen? myös arvostustalouden perusteiden ymmärrys avaa uuden näkökulman sponsorointiin”.

Markus Lindström, myyntijohtaja – HIFK

Me tuomme ihmiset yhteen – päämäärä säilyy, tavat vaihtuvat
Markus on ollut HIFK:ssa yli 7 vuotta myyntijohtajana. Aiemmin toiminut muun muassa Espoon Bluesin ja mainostoimisto Planeetta 10 toimitusjohtajana sekä Vehon myyntijohtajana. Nuorten leijonien maailmanmestari joukkueenjohtajana.

Anna Solovjew-Wartiovaara, asiantuntija, viestintä ja yhteistyösuhteet – SITRA.
Anna Solovjew-Wartiovaara on tulevaisuusviestijä. Hän vastaa Sitran ennakointi- ja strategiatoiminnan viestinnästä eli käytännössä yrittää saada mahdollisimman monet tulevaisuustiedon ja -taitojen äärelle.

Koronan vaikutukset megatrendien valossa – Megatrendit auttavat koronan muuttaman maailman hahmottamisessa ja valinnan paikkojen tunnistamisessa. Mitkä jännitteet ovat voimistuneet, mistä asioista pitäisi keskustella juuri nyt ja mitkä kehityskulut luovat toivoa? Nyt on otollinen aika pohtia ja tehdä valintoja sen eteen, millaista tulevaisuutta haluamme rakentaa. Paluuta entiseen ei ole, mutta voimme valita uuden, paremman tulevaisuuden!

Stuba Nikula – toimitusjohtaja – Helsingin tapahtumasäätiö
Stuba Nikula on toiminut tapahtuma-alalla sekä palkkatöissä että yrittäjänä. Ennen paluutaan tapahtuma-alalle Nikula ehti toimia Kaapelitehtaan ja Suvilahden johtajana sekä Helsingin kulttuurikeskuksen virastopäällikkönä.

Koronakriisi on epäsymmetrinen. Se vaikuttaa joidenkin toimintaan totaalisesti ollen joillekin toisille pienempi haitta. Jotta tapahtuma-ala nousee takaisin jaloilleen, pitää sen ymmärtää tämä ja rakentaa uudenlaista yhteisvastuullisuutta. Silti suurin kysymys on se, haluavatko ja uskaltavatko yleisöt palata lehtereille?

HINTA: SPOT jäsenille 0 €, ei-jäsenille 80 € +alv. Peruutukset viimeistään 2 päivää ennen seminaaria, muutoin ainoastaan paikan siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista. No show:sta veloitamme 30€ +alv.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 19.10.2020. Ilmoittautumislomakkeesta löydät linkin, josta pääset näkemään, ketkä ovat jo ilmoittautuneet mukaan seminaariin. Lämpimästi tervetuloa!
Huomioimme turvallisuuden kaikissa tapahtumissamme ja seuraamme virustilannetta sekä hallituksen mahdollisia uusia rajoituksia, ja päivitämme tapahtumiamme sen mukaan. 

KORONAOHJEISTUS

Kalustus ja tilat pyritään toteuttamaan THL:n suositusten mukaisesti suosituksia ja ohjeita noudattaen. Suosittelemme koronavilkun lataamista mahdollisten tartuntaketjujen selvittämiseksi. Palveluntuottaja pitää huolen tilojen tehostetusta siivoamisesta, huolehtii asiakkaiden turvallisuudesta muistuttaen turvaväleistä sekä erilaisin ohjeistuksin asiakastiloissa.

Tilassa löytyy käsidesiautomaatti sekä irrallisia desifiointipisteitä sekä käsienpesupisteet. Ruokailussa ottimia vaihdetaan useasti välttääkseen viruksen leviämistä kosketuspinnoista, henkilökunta käyttää suojakäsineitä ja mahdollisesti suojamaskia/ visiiriä. Suojamaskia suositellaan kaikille halliin saapuville.

Ethän saavu tapahtumaan sairaana, muistetaan yskimisohjeistus ja pidetään 1m-2m turväväliä kanssaihmisiin.

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X