KOULUTUS – Kumppanuustapahtuman toimiva tuotanto osana muuta tapahtumaa

08/05/2020

10.9.2020

8:30 – 16:00

Sofia Future Farm

Aleksanterinkatu 28

Ilmoittaudu tästä

Tuotanto: kumppanuustapahtuman tuotanto osana muuta tapahtumaa

Miten suunnitella kiinnostava tapahtuma tapahtuman sisälle? Mitä kaikkea tulee huomioida, kun mukana on monta toimijaa ja asiakasta? Miten välttää karikot?

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu tapahtumien suunnittelijoille, tuottajille ja toteutuksen ostajille sekä kumppanuuksista ja kumppanituotannoista vastaaville henkilöille.

Sisältö: Moduulissa tutustumme tapahtuman sisälle tuotettavan tapahtuman tuotantoon ja siinä huomioitaviin lainalaisuuksiin ja vastuisiin. Tuotettaessa tapahtumaa tapahtuman sisälle ennakoivan koordinaation ja saumattoman yhteistyön merkitys kasvaa.

Myös tässä moduulissa käymme läpi case-esimerkkejä toteutuksista.

Koulutuksen hinta: SPOT – jäsenille 199€+alv., ei SPOT- jäsenille 450€+alv./koulutuspäivä.  Hinta sisältää aamiaisen, lounaan sekä iltapäiväkahvit.

Koulutuksen minimimäärä on 5 ja maksimimäärä 20 osallistujaa.

—————————————–

SPOT järjestää vuonna 2020 kolmen moduulin koulutuskokonaisuuden ja tämä on kokonaisuuksista kolmas. Koulutukset käsittelevät tapahtumien käyttöä yhtenä mediavalintana osana yrityksen muuta markkinointiviestintää. Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on avartaa tapahtuma- ja markkinointikentän ymmärrystä tapahtumista mediana ja vahvistaa osaamista tämän median käytöstä.

Koulutuksen toteutuksesta vastaa Kati Kuusisto New Work Agency Oy:sta. Katilla on pitkä historia tapahtumaliiketoiminnan parissa työskentelystä. Hänellä on kokemusta sekä tapahtumatoimistoista että itsenäisistä tapahtumista.

Kati on toiminut muiden muassa  Slush- ja Lux Helsinki -tapahtumien vastaavana tuottajana sekä tapahtumaliiketoimintojen kehittäjänä muiden muassa Dare to Learn-, Ping Festival- ja Stream Festival -tapahtumissa.
Kati osallistuu myös aktiivisesti alan kehittämiseen ja ravistelee usein jo perinteiksi muodostuneita ajattelumalleja. Hän haastaakin mielellään kuulijansa  kyseenalaistamaan olemassa olevaa ja avaa totutuille toimintamalleille vaihtoehtoisia ratkaisuja.

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X