SEMINAARI: Missä menee vaikuttajamarkkinointi 2020 – Opit ja Trendit

08/05/2020

23.9.2020

8:30 – 12:00

VALO Hotel & Work

Ilmoittaudu tästä

Nyt on aika merkata punakynällä isoin kirjaimin 23.9. kalenteriin, sillä Troot kutsuu kuulemaan SPOT:n brekuseminaariin, jossa he kertovat missä vaikuttajamarkkinointi vuonna 2020 menee ja miltä sen tulevaisuus näyttää. Mitkä ovat mainostajalle tärkeimmät huomioitavat asiat vaikuttajamarkkinointia suunniteltaessa ja toteutettaessa. Seminaari koostuu käytännön opeista, konkreettisista caseista sekä sukelluksesta nuorten aikuisten mediakäyttäytymiseen.

  • Mitä on vaikuttajamarkkinointi 2020-luvulla?
  • Miten tehdä suunnitelmallista ja tuloksellista vaikuttajamarkkinointia?
  • Vaikuttajamarkkinoinnin trendit: Esports ja TikTok
  • Miten saada tehot irti sponsoroinnista sosiaalisen median avulla?

 

Aika: Keskiviikko 23.9.2020 klo: 8.30-12.00

Paikka: VALO Hotel & Work, Mannerheimintie 109, 00280 HELSINKI

Hinta: SPOT jäsenille 0€, ei-jäsenille 80€+alv. Peruutukset viimeistään 2 päivää ennen seminaaria, muutoin ainoastaan paikan siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista. No show:sta veloitamme 30€+alv.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: pe 18.9.2020. Katso ilmoittautumislomakkeesta, ketkä ovat jo ilmoittautuneet tapahtumaan.

Yhteistyössä:

Pohjoismainen vaikuttajatoimisto, joka suunnittelee ja toteutaa tuloksellista vaikuttajamarkkinointia. Troot yhdistää vaikuttajamarkkinoinnin, sosiaalisen median sisällöt ja tapahtumat oivaltaviksi kokonaisuuksiksi. Vahvaan kohderyhmä­­ymmärrykseen ja vaikuttajien sisältöihin perustuva suunnittelu yhdistettynä monikanavaiseen toteutukseen tuottaa näkyviä tuloksia.

 

VALO Hotel & Work on uudenlainen etenkin liikematkustajan tarpeisiin suunnattu hotelli 24/7 palveluilla. Sen 422 hotellihuonetta muuttuvat päiväsaikaan työhuoneiksi tarjoten näin asiakkailleen joustavat ja monipuoliset työtilat kaiken kattavilla hotellipalveluilla. Inspiroivat tapahtuma- ja kokoustilat mahdollistavat niin pienet kohtaamiset kuin suurempienkin seurueiden kokouspäivät. Asiakaskokemuksen kruunaa ainutlaatuinen ravintola- ja hyvinvointikokonaisuus

Toimet turvallisuuden takaamiseksi

Me VALOssa haluamme tehdä kaikkemme turvallisen ja puhtaan ympäristön puolesta koronatilanteen vallitessa. Seuraavilla toimenpiteillä varmistamme sen, että voit saapua hotelliimme rauhallisin mielin.

Käsien desinfiointi

Olemme asettaneet hotelliin käsien desinfiointipisteitä asiakkaiden ja työntekijöiden käyttöön. Käsien desinfiointipisteet löytyvät hotellin julkisista tiloista seuraavista paikoista: hotellin ja ravintolan sisäänkäynnit, hotellin aulan vastaanotto- ja ravintolatiskit, kokoustilat sekä yleisten wc -tilojen ja hissien edustat.

Turvavälien noudattaminen

Noudatamme suositeltua 1-2 metrin turvaväliä asiakkaiden ja työntekijöiden kesken. Huolehdimme siitä, että suositusta noudatetaan ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa.  Kalusteet, kuten tuolit ja pöytäryhmät asetellaan normaalia väljemmin kaikissa yleisissä tiloissa ja kokoustiloissa.

Henkilöstön ohjeistus

Tiedotamme aktiivisesti henkilöstöämme viimeisimmistä suosituksista ja seuraamme, että ohjeistuksia noudatetaan sisäisesti. Panostamme erityisen hyvään käsihygieniaan noudattaen THL:n laatimaa ohjeistusta. Käsiä pestään entistä useammin ja käsidesiä käytetään säännöllisesti työvuoron ajan. Keittiössä käytetään kertakäyttöhansikkaita pakkaamattomien elintarvikkeiden käsittelyn parissa.

Tehostettu siivoaminen

Olemme lisänneet hotellin siivous- ja hygieniatoimia entisestään. Kaikki  hotellihuoneet ja yleiset tilat siistitään huolellisesti päivittäin. Usein kosketeltavat pinnat kuten ovenkahvat, hissin napit, vesihanat, sekä saniteettitilat puhdistetaan useamman kerran päivässä desinfioivalla puhdistusaineella.

Ravintoloiden hygienia

Kiinnitämme erityistä huomiota korkeaan hygieniatasoon palvelutilanteissa ravintolatiloissamme. Pöytien ja tuolien pinnat puhdistetaan säännöllisesti joka käynnin jälkeen. Ravintoloiden tarjoomaa on mahdollista tilata myös huoneessa nautittavaksi VALO Tabletin kautta.

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X