LIVE aamiaisseminaari – Teknologian hyödyntäminen sponsoroinnissa ja tapahtumissa

17/11/2020

11.3.2021

08:30-11:00

Musiikkimuseo FAME

Ilmoittaudu tästä
Vuoden ensimmäisen aamiaisseminaarin sielu on verkostoituminen, mutta myös teknologian mahdollisuuksiin sukeltaminen pienryhmissä asiaan paneutuen. Teknologian tuomat mahdollisuudet sponsoroinnissa ja tapahtumissa kannattavat nyt jos koskaan, kun ajat ovat uudet ja arvaamattomat. Sponsoroinnin ja tapahtumien saralla teknologia pystyy tarjoamaan uudenlaisia sekä innovatiivisia ratkaisuja; yhteistöihin saadaan samalla tarjottua monipuolisuutta ja näkyvyyttä aivan uusilla tavoilla – myös sellaisilla, joita ei ole ennen ollut mahdollista tarjota.
Pääsemme tutustumaan teknologian tuomaan potentiaaliin sponsoroinnissa ja tapahtumamarkkinoinnissa useammalla pisteellä, käyden niille koottua tietoa läpi pieniin ryhmiin kokoontuen. Näin pääsemme verkostoitumaan ja syventämään tietotaitoamme samanaikaisesti, mutta myös mahdollisimman koronaturvallisesti.
Tilaisuuden max. osallistujamäärä on rajattu 30 henkilöön, joten varmistathan paikkasi ilmoittautumalla ajoissa.

AIKA: Torstaina 11.3.2021 klo: 08.30-11.00

PAIKKA: Musiikkimuseo FAME, Mall of Tripla (Fredikanterassi 5 A, 00520 Helsinki)

PUHEENVUOROISSA:

Zoan on kansainvälisesti palkittu suomalainen virtuaalistudio, joka on kehittänyt pelimoottoripohjaisia kokemuksia ja wow-elämyksiä vuodesta 2010. Viimeisimpiä töitä ovat mm. JVG:n vappukeikka Virtuaalisessa Helsingissä, Ruotsinsalmen taistelun videorekonstruktio Merimuseo Vellamossa ja World Digital Built Environment -konferenssin virtuaalitoteutus.


Arilyn on suomalainen teknologiayritys ja pohjoismaiden johtava XR-palvelualustan toimittaja. Yritys on 100% keskittynyt laajennetun todellisuuden ratkaisuihin (Extended Reality, XR) ja sen Arilyn-palvelu on erityisesti suunniteltu virtuaalisen tarinankerronnan ratkaisuihin markkinoinnin, median ja viihteen aloilla. Yrityksen palvelut soveltuvat erittäin hyvin myös sponsoriyhteistyöhön. Arilynin asiakkaita ovat mm. Danske Bank, Arla, Orkla, YLE, Alma Media, Sanoma, A-Lehdet, Stockmann, Nokian Renkaat ja Lappset. Lisäksi Arilyn tekee laajasti yhteistyötä markkinointi- ja mainostoimistojen kanssa.

BCaster – Jaa oma kamerasi asiakkaillesi! BCasterin kamerateknologia mahdollistaa aivan uudenlaisen tavan aktivoida faneja sekä yleisöä. Ratkaisu mahdollistaa yleisön ottaman sisällön näyttämisen kaikissa kanavissa reaaliaikaisesti. Lisäksi siitä muodostuu kuvapankki tulevaisuuden käyttöösi. Kamera voidaan kustomoida sponsorille ja näin saadaan myös aivan uutta näkyvyyttä ja tuloa. Näin korona-aikana ihmiset voidaan aktivoida etänä vaikka kotisohvalta ja näin saadaan parempaa näkyvyyttä sponsoreille ja tyytyväisempiä faneja! BCaster ei vaadi aplikaatiota tai asennusta – se on heti valmis!

PERUUTUSEHDOT: Tilaisuus on SPOT:n jäsenille ilmainen, ei-jäsenille 80 €+alv. Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.3.2021.

No show:sta veloitamme 30 € + alv.

Katso tilaisuuden osallistujalista ilmoittautumislinkin kautta.

 

TURVALLISUUSOHJEISTUS:

Huolehdithan hyvästä hygieniasta ja desinfioit kätesi.

Musiikkimuseo huolehtii edelleen hygieniasta tehostetusti ja toimivat ohjeistusten mukaisesti.

Ethän saavu tilaisuuteen mikäli sinulla on flunssan oireita.

Istumapaikat on aseteltu turvälit huomioiden, väljästi ja leveästi.

Osallistujille on saatavilla kasvomaskit järjestäjän puolesta.

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X