Aamiaisseminaari: Työhyvinvointi

Jaksaa jaksaa? TAUKO- Työhyvinvointikoulutus

Marraskuun pimeys on oivallinen hetki keskittyä pohtimaan mihin ensi vuonna ja tulevina työvuosina haluat fokusoida omat voimavarasi. Miten nauttia työstä, jonka tavoitteena on saada muille positiivisia kokemuksia ja elämyksiä? Minkälaisista omista vahvuuksista ja kyvyistä voisi olla hyötyä työssä jaksamisessa? Mistä kaikessa on todella sinun elämässäsi kyse, jos ajattelet työhyvinvointiasi?

Tule kuuntelemaan ja osallistumaan koulutukseen, jossa keskitytään kestävän työuran ja positiivisen tulevaisuuden teemoihin. Koulutus antaa sinulle välineitä tutkia ja jatkaa oman hyvinvointisi merkityksen ymmärrystä muuttuvassa ja epävarmassa ajassamme. Koulutuksen pitää ratkaisukeskeinen työnohjaaja, certified business coach, FM Laura Köönikkä, joka on tehnyt ennen työyhteisöasiantuntijan työtä, menestyksekkään kansainvälisen uran nykytaiteen kuraattorina.

Lauran erityisenä kiinnostuksen kohteina on luovassa työssä jaksaminen, positiivinen psykologia, tietoinen muutos ja kestävä kasvu. Parhaillaan hän täydentää osaamistaan neuroscience of change -opinnoilla, jotka keskittyvät kehon ja aivojen tutkimiseen valmennustyössä.

Päivämäärä: ke 30.11.2022

Paikka: Valo Hotel & Work

Aikataulu: 

8.30 aamiainen

9.00 - 10.30 koulutus

Tilaisuus on jäsenille maksuton

Ei jäsenille 30 euroa + alv.

No show:sta veloitamme 30 euroa + alv.

Kuva: Vuokko Salo photography
Tapahtuman tiedot
Aihe
Aamiaisseminaari: Työhyvinvointi
Ajankohta
30.11.2022
-
Paikka
Valo Hotel & Work
Hinta
Jäsenille maksuton, ei -jäsenille 30 euroa + alv.
Ilmoittaudu

Liity jäseneksi

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.