Ajankohtaista

23.11.2022

AWARDS - TUOMARISTO on valittu! 

SPOT Awards tuomaristo on valittu.

Uutiset
Vuoden palkitut
Lue artikkeli

10.11.2022

Mainos- ja mediatoimistot sponsoroinnin jarruna?

Sponsoroinnissa puhutaan toisinaan siitä, että mainos- ja mediatoimistot jarruttavat brändien sponsorointisopimusten syntyä. Olen kuullut itsekin paljon tarinoita, miten yhteistyöneuvottelut ovat brändin kanssa jo pitkällä, ja yhteinen näkemys ja innostus molemminpuolin syntynyt. Sen jälkeen mielipidettä kysytään mainos- tai mediatoimistolta, ja valtaosa neuvotteluista kuulemma kariutuu tähän. Mutta onko asia todella näin, vai onko kyseessä vain myytti? 

Blogi
Lue artikkeli

31.10.2022

Lokakuun sponsorointinosto: Henkivakuutusyhtiö Kaleva toi kuolemaan varautumisen Häät ennen hautajaisia -elokuvaan

Huippuarvostelut saanut Häät ennen hautajaisia -elokuva vie yhdessä Henkivakuutusyhtiö Kalevan kanssa suomalaisille tärkeää viestiä kuolemaan varautumisesta uudella ja erilaisella tavalla. Kaleva on syyskuussa 2022 ensi-iltansa saaneen elokuvan pääyhteistyökumppani.

Kuukauden palkitut
Lue artikkeli

14.10.2022

Awards - tuomaristoon haetaan nyt raudanlujia ammattilaisia!

Seuraava SPOT Awards järjestetään maalikuussa 2023. Haluatko sinä olla mukana päättämässä, kenelle palkinnot menevät? Hae mukaan tuomaristoon!

Uutiset
Vuoden palkitut
Lue artikkeli

9.10.2022

Blogi: Mitä jos fossiiliyhtiöiden mainonta- ja sponsorointikielto toteutuu?

Ilmastonmuutos on ollut pinnalla pitkään, erityisesti nyt taas energiakriisin kohdatessa meitä. Hyvästä syystä, sillä toimia pitäisi tehdä jo eilen. Euroopan Unionissa olikin kansalaisten taholta lakialoite, jonka tavoite oli kieltää niin fossiilisten polttoaineiden kuin kulkuneuvojen mainonta kokonaisuudessaan. Lisäksi haluttiin kieltää fossiilisten polttoaineiden markkinalla toimivien yritysten sponsorointitoiminta. Aloitteeseen kerättiin vuoden ajan allekirjoituksia, lokakuuhun 2022 asti. Hieno aloite ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, voin todeta.

Blogi
Lue artikkeli

4.10.2022

Syyskuun sponsorointinosto: Keskon ja Palloliiton kesän iloisin fudiskiertue!

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani ja kesällä 2022 K ja Palloliitto yhdessä toteuttivat leikkimielisen jalkapallohenkisen Futiskiertue-kesätapahtuman K-ruoka- ja rautakauppojen pihoilla. Kiertue kesti kolme kuukautta, kesäkuun alusta elokuun loppuun. 

Kuukauden palkitut
Uutiset
Lue artikkeli

3.10.2022

ESA Awards tuomaristossa mukana kaksi edustajaa Suomesta!

European Sponsorships Association eli tuttavallisemmin ESA on valinnut tulevan Awards -kilpailunsa tuomaristoa. Suomesta mukaan on valittu upeasti kaksi todellista sponsoroinnin ammattilaista: Heli Kemppainen (Neste) sekä Johanna Kozul (Veikkaus).

Uutiset
Lue artikkeli

30.9.2022

HS: Raakel Koittola tekee urheilubisnestä HIFK:n myyntipäällikkönä ja Sponsorointi ja tapahtumat -yhdistyksen puheenjohtajana. Koittola puhuu lämpimästi laitamainosten merkityksen puolesta.

Uutiset
Lue artikkeli

Liity jäseneksi

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.