Legends Weekend

Maailman seuratuimman urheiluseuran Manchester Unitedin pelaajalegendat saapuvat syyskuussa Helsinkiin tapaamaan fanejaan ja pelaamaan ystävyysottelun Suomen jalkapallomaajoukkueen veteraanitähtiä vastaan. Helsingissä pelaajat osallistuvat myös maailman laajimpiin kuuluvan yksityisen jalkapalloaiheisen museon avajaisiin sekä vierailevat urheilumuseo Tahdossa, jossa on peliviikon ajan esillä osa suomalaiskeräilijä Jere Virtasen ainutlaatuisesta Helsinki Red Room -kokoelmasta. United Legends – Finland All Stars -ottelu pelataan Bolt Arenalla perjantaina 23.9.

Manchester United on yksi maailman menestyneimpiä sekä kannattaja- ja seuraajamäärältään suurin urheilujoukkue*. Seuran suomalainen aktiivifani Jere Virtanen on yli 20 vuoden ajan kerännyt Manchester Unitediin liittyviä esineitä ja muistoja, jotka ovat karttuneet nyt noin 35 000 esinettä kattavaksi kokoelmaksi. Kyseessä on yksi kansainvälisesti suurimmista ja arvostetuimmista United-kokoelmista, jonka pelaajalegendat saapuvat syyskuussa vihkimään yksityiseksi Helsinki Red Room -museoksi. Koska Virtasen kokoelmaa juhlistava pelaajavierailu siirtyi koronan vuoksi kahdella vuodella, päättivät seuraikonit saapua Helsinkiin alkuperäistä suuremmalla kokoonpanolla ja samalla pelata ystävyysottelun suomalaisia jalkapallolegendoja vastaan.

”Seuralegendojen tutustuminen kokoelmaani oli suurinta, mitä kaltaiselleni fanille voisi harrastuksen tiimoilta tapahtua. Korona musersi tuon unelman, mutta nyt saamme pettymyksen korjattua korkojen kera. Neljän legendan sijaan Helsinkiin saapuu nyt kokonainen joukkueellinen Manchester United -taustan omaavia pelaajia, jotka kohtaavat kentällä omat Huuhkaja-sankarimme. Useat heistä ovat pelanneet vastakkain kansainvälisillä kentillä, joten odotettavissa on monta lämmintä jälleennäkemistä”, kertoo Helsinki Red Room -museon perustaja ja Manchester United -legendojen Suomen vierailun isäntä Jere Virtanen.

United Legends – Finland All Stars -ottelu pelataan Töölön Bolt Arenalla perjantaina 23.9. kello 18.00. Liput 10 euroa.

Manchester United Legends Weekend in Helsinki -illallinen lauantaina 24.9. ravintola Bankissa. Illallisliput myynnissä osoitteessa www.legendsweekend.com

Legends Weekend Golf turnaus pelataan Hirsalassa 24.9.

SPOT:n jäsenille alennusta sekä golf- että gaalalipusta! Saat alekoodin Lauralta (laura.sandstrom@spot.fi tai 0408306003)

Tapahtuman tiedot
Aihe
Legends Weekend
Ajankohta
23.9.2022
-
24.9.2022
Paikka
Hinta
Ilmoittaudu

Liity jäseneksi

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.