Sponsorointi & Tapahtumat ry järjestää vuosittain SPOT Awards kilpailun, jossa palkitaan vuoden parhaita sponsorointi- ja tapahtumatoteutuksia.

Uutena sarjana mukaan otetaan ”vuoden mainostoimisto” kategoria, joka on avoin kutsukilpailu kaikille mainostoimistoille.


Kategoriaan voit osallistua 31.1. mennessä lähettämällä hakemuksen osoitteeseen: laura.sandstrom@spot.fi


Hakemus voi olla vapaamuotoinen, mutta sen tulee sisältää seuraavat asiat:


  • Lyhyt esittely mainostoimistosta
  • Vuoden 2023 kaikki kampanjat, jossa on hyödynnetty sponsorointia, tapahtumia, urheilu- tai kulttuurivaikuttajia tai yhteistöitä osana kampanjakokonaisuuksia. Kokonaisarvio, kuinka paljon budjetit on suunnilleen edellä mainittujen kampanjoiden kokonaisuudessa (karkea arvio riittää). Ä
  • Vähintään yhden toteutuneen casen tarkempi esittely: Tavoitteet, iden syntyminen, toteutus ja tulokset. Miksi toteutukseen on valittu nimenomaan sponsorointi, tapahtuma tai vaikuttaja osaksi kokonaisuutta. (Tarkempia esittelyitä saa olla enemmän, mutta maksimissaan 3 kpl).


Hakemukset arvostelee SPOT:n hallituksesta kerätty tuomaristo. Kaikki kisatyöt ovat luottamuksellisia niiltä osin, kuin niihin on merkitty ”luottamuksellinen” merkintä.


Tuomaristo valitsee short -listalle 3 toimistoa. Arviointikriteerinä on sponsoroinnin, tapahtumien tai vaikuttajien hyödyntäminen osana erilaisia kampanjoita kokonaisuudessaan, esiteltyjen kampanjoiden tai kampanjan omaperäisyys, idean toimivuus ja tuloksellisuus.


Lopullinen voittaja julkistetaan SPOT Awards Gaalassa 7.3. Kulttuurikasarmilla.

Kysyttävää? 

Ota yhteyttä: 

Laura Sandström p. 040 830 6003

tai varaa tapaamisaika täältä