4.10.2022

Syyskuun sponsorointinosto: Keskon ja Palloliiton kesän iloisin fudiskiertue!

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani ja kesällä 2022 K ja Palloliitto yhdessä toteuttivat leikkimielisen jalkapallohenkisen Futiskiertue-kesätapahtuman K-ruoka- ja rautakauppojen pihoilla. Kiertue kesti kolme kuukautta, kesäkuun alusta elokuun loppuun. 

Kuukauden palkitut
Uutiset
Lue artikkeli

3.10.2022

ESA Awards tuomaristossa mukana kaksi edustajaa Suomesta!

European Sponsorships Association eli tuttavallisemmin ESA on valinnut tulevan Awards -kilpailunsa tuomaristoa. Suomesta mukaan on valittu upeasti kaksi todellista sponsoroinnin ammattilaista: Heli Kemppainen (Neste) sekä Johanna Kozul (Veikkaus).

Uutiset
Lue artikkeli

30.9.2022

HS: Raakel Koittola tekee urheilubisnestä HIFK:n myyntipäällikkönä ja Sponsorointi ja tapahtumat -yhdistyksen puheenjohtajana. Koittola puhuu lämpimästi laitamainosten merkityksen puolesta.

Uutiset
Lue artikkeli

14.9.2022

Jones Häkkinen SPOT:n viestintään

Jones Häkkinen tulee vahvistamaan Sponsorointi & Tapahtumat Ry:n viestintää, ja aloittaa osa-aikaisena viestintäpäällikkönä. Hän on ollut mukana SPOT:n toiminnassa jo pidemmän aikaa, ja tuottanut mm. Sponssipodi -podcast sarjaa.

Uutiset
Lue artikkeli

1.9.2022

Elokuun sponsorointinosto: Hesburgerin ja SUL:n H-Hetki -ohjelma

Koululaisten yleisurheilun joukkuekisa Hese-kisat sekä koululiikuntaa alakoulun 3.-6. luokilla tukeva H-hetki -ohjelma jatkuvat vuoteen 2027. Hesburger ja Suomen Urheiluliitto (SUL) sopivat H-hetkiohjelman ja Hese-kisat kattavan yhteistyön jatkosta keskiviikkona. Sopimus on viisivuotinen.

Kuukauden palkitut
Uutiset
Lue artikkeli

29.6.2022

Kesäkuun sponsorointinosto: Karhu juhlistaa Pride Helsingin kanssa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen moninaisuutta

Kesäkuu on taas se aika vuodesta, kun sateenkaarilippu kokoaa alleen LGBTQ+-yhteisön Helsingissä. Tänä vuonna Karhu haluaa juhlia sateenkaareen kätkeytyviä värejä ja lippuja ja muistuttaa, että vähemmistön muodostaa rikas yhteisöjen moninaisuus

Kuukauden palkitut
Uutiset
Lue artikkeli

21.6.2022

Käykö kukaan enää tapahtumissa ja kuinka verkostoidumme tulevaisuudessa?

Pohjoisranta BCW toteutti yhdessä Sponsorointi & Tapahtumat SPOT ry:n kanssa kyselytutkimuksen ammatilliseen verkostoitumiseen liittyen. Kyselytutkimuksen tavoitteena oli selvittää ammatillista verkostoitumista tärkeänä pitävien suomalaisten tietoja, asenteita ja mielipiteitä verkostoitumisesta ja sen tulevaisuudesta. Riku avaa tässä blogissaan kyselyn tuloksia,

Blogi
Uutiset
Lue artikkeli

2.6.2022

Vuosikokous valitsi uudet hallituksen jäsenet sekä puheenjohtajan

SPOT:n vuosikokouksessa 1.6. valittiin uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalla, sekä uusi puheenjohtaja.

Uutiset
Lue artikkeli

Liity jäseneksi

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.