Kirkkopalvelut liittyi mukaan Sponsorointi & Tapahtumat ry:n toimintaan. Kyselin tapahtumien kehityspäällikkö Jari Kupiaiselta hieman lisätietoa Kirkkopalveluiden toiminnasta.

MItä Kirkkopalvelut oikein tekee? 

"Olemme kirkollinen keskusjärjestö. Olemme pohjoismaiden suurin vapaan sivistystyöntoimija (meillä 5 kampusta ja n. 2500 ammatillista opiskelijaa mm. lähihoitajia, maahanmuuttajien kotoutusta, kirkon koulutuksia). Toimimme myös kustantajana eri seurakuntalehdille. mm. Kotimaa- ja Askel-lehdet. Lisäksi teemme myös diakoniaa, lastensuojelu- ja vanhustyötä (Valona-toiminta), ja tuotamme eri keräyksiä kuten Yhteisvastuukeräys ja Kotimaanapu. Kehitämme digitaalisia auttamisalustoja, kuten vapaaehtoityo.fi ja ruokaapu.fi, ja meillä  on laaja hanketoiminta, johon saamme tukea mm. Stea, Opetus- ja kulttuuriministeriöltä", Jari kertoo.

Kirkkopalvelut tuottaa myös kulttuuri- ja kirkollisia tapahtumia (Kirkon juhlat 2024 Tampere ja Kirkkopäivät 2025 Seinäjoki), ja kehitämme hengellisiä tapahtumia yhdessä kaikkien merkittävien hengellisten tapahtumien järjestäjien kanssa. Kirkkopalvelut on myös Tapahtumateollisuus ry:n perustajajäsen.

Upeaa, että lähditte mukaan SPOT:n toimintaan! MIkä meidän tekemisessä ja yhteisössä sai teidän lähtemään mukaan? 

"Meitä kiinnostaa avata keskustelua hengellisten tapahtumien paikasta julkisessa tilassa ja keskustelussa. Haluamme myös tutkia yhteistyömahdollisuuksia liike- ja kulttuurielämän, tapahtumateollisuuden sekä hengellisten tapahtumien kesken. Lisäksi haluamme edistää hyvän tekemistä kulttuuri-, liike-elämä- ja markkinointikentällä", Jari kertoo.

"Haluamme myös oppia SPOTin ammattilaisilta markkinoinnista ja sponsoroinnista. Taustalla on havainnot yhteiskunnan polarisoitumisesta, yhtenäiskulttuurin katoamisesta, uskonnonvapaudesta ja kolmannen sektorin vastuun kasvaminen hyvinvointiyhteiskunnassa. Tämä tarjoaa paljon yhteistyömahdollisuuksia!"


Lämpimästi tervetuloa mukaan!