Kulunut vuosi on avannut maailmaa uudella ja poikkeuksellisella tavalla. Toisaalta samaan aikaan hankaluuksilta ja poliittisilta vaikeuksilta ei ole säästytty toimintaympäristössämme. Kukaan ei vielä viime vuoden alussa kuvitellut, että näemme koronan lisäksi myös sotaa, varsinkaan näin läheltä.

Kulunut syksy on kuitenkin antanut uskoa uuteen. Toivoa siihen, että ihmisten kohtaaminen on täysin normaalia suurissakin joukoissa. Perheet, yhteisöt, työpaikat ja koulut saavat hiljentyä jouluun tänä vuonna yhdessä.

Tässä meidän ala on tärkeä tekijä. Me pystymme ammattilaisina antamaan ihmisille hyviä hetkiä tapahtumien, elämysten, kulttuurin ja urheilun parissa. Toteuttamaan yritysten tavoitteita ja unelmia, sekä antamaan ihmisille jotain suurempaa kuin arki. Uskomme, että uusi vuosi on mitä parhain.

Mikään ei ole kuitenkaan pysyvää – paitsi muutos. Siksi on tärkeää, että me kaikki yhdessä rakennamme tulevaisuutta. Kokoonnumme, kouluttaudumme, kohtaamme. Löydämme uusia tapoja tehdä ja uusia tapoja ratkaista eteen tulevia ongelmia. Niitäkin on edessä, sellasia mitä emme vielä osaa edes kuvitella. Vaikka jotenkin tuntuu, että kaikkihan on jo nähty.

Uusi hallitus aloitti kautensa täydellä teholla tänä syksynä. On ollut ilo päästä tekemään yhteistä suuntaa upean hallituksen kanssa – meillä on hieno porukka täynnä loistavia ihmisiä ja poikkeuksellisia ammattilaisia.  Olemme pyrkineet kehittämään jäsenten palautteen avulla tapahtumia ja koulutuksia sekä edelleen vahvistaneet sisältöjämme. Jäsenmäärä, sisältöjen katselukerrat, viestinnän lukukerrat ja osallistumiset tapahtumiin ovat kasvussa. Tästä olemme kiitollisia ja jatkamme kehitystyötä.  Tulevana vuonna nähdään myös strategian jalkautusta ja kirkastusta jäsenistön suuntaan.

Kun vuosi vaihtuu on se aina täynnä uusia mahdollisuuksia. Kiitos kun olet mukana tekemässä uusia mahdollisuuksia, ideoita ja meidän kaikkien liiketoiminnan kehittämistä. Tänä päivänä jos koskaan verkostot ovat tärkeitä. Ollaan toisiamme varten myös tulevana vuonna. Tehdään siitä yhdessä upea!

Kirjoittaja Raakel Koittola on SPOT:n puheenjohtaja sekä HIFK:n markkinointi- ja myyntipäällikkö.

Kuva: Juhani Niiranen, HS