Maailma on vihdoin auki, vaikka kysymysmerkkejä huiteleekin silmänurkassa. Haluan uskoa siihen, että tuleva vuosi mahdollistaa enemmän kohtaamisia meille kaikille. Jokainen tekee varmasti kaikkensa, etenkin sillä parin viime vuoden oppimiskäyrällä, että  tapahtumat ja yhteiset hetket ovat turvallisia. Nyt voimme katsoa tulevaan optimistisina ja kehittää alaamme yhdessä.

Sponsorointi ja tapahtumat ry sai minusta uuden puheenjohtajan ja vahvistimme samalla uuden hallituksen. Aloitamme uurastuksen nyt elokuussa suurella innolla. Hallitus on täynnä alan superammattilaisia ja tuleva kausi tulee olemaan yhdistykselle varmasti tapahtumarikas!

Meillä jokaisella on poikkeuksellinen mahdollisuus yhdistyksenä tukea toistemme liiketoimintaa – se tehdään yhdessä. Annetaan toisillemme, opitaan toisiltamme, rakennetaan yhdessä uutta. Yhdistyksemme haluaa mahdollistaa kohtaamisia, keskusteluita, tukea, naurua ja uusia ideoita. Tehdään vielä enemmän tapahtumia yhdessä niin Helsingissä kuin muuallakin Suomessa, livenä ja virtuaalisesti.

Meidän yhdistyksessä on tapahtuma- ja sponsorointialan parhaat ammattilaiset. Haluamme myös entisestään vahvistaa jokaisen ammattilaisen osaamista. Erilaiset koulutukset ja oppimismahdollisuudet ovat jo konkareille, mutta myös uusille alan tekijöille. Niitä tarvitaan ja mikä olisikaan parempi mahdollisuus, kuin oppia yhdessä muiden kanssa ja muilta tekijöiltä.

Tervetuloa tapahtumiin, koulutuksiin ja vaikuttamaan. Tule kirjoittamaan, vieraaksi ja jakamaan omaa asiantuntemustasi. Kutsun kaikki teidät mukaan tekemään tästä yhdistyksestä ja meidän yhteisöstä Suomen parhaan. Kun maailma aukeaa, meillä on upea mahdollisuus luoda ihmisille elämyksiä – maailman parhaita sellaisia.

Raakel Koittola

SPOT:n puheenjohtaja