Akkuteknologia-alan kasvuyhtiö Rebelvolt Oy on solminut kumppanuuden SPOT Awards -gaalan kanssa. Gaala järjestetään 7.3.2024 Kulttuurikasarmilla Helsingissä.

Rebelvoltin kehittämä päästötön e-Generaattori tullaan näkemään osana SPOT-gaalaa ja sen sähköntuotantoa.


E-Generaattori on paitsi päästötön, myös täysin hajuton ja äänetön energianlähde. Se on vastuullinen vaihtoehto fossiilisia polttoaineita käyttäville aggregaateille ja generaattoreille, joita näkee tapahtumissa paljon. E-Generaattori voidaan sijoittaa aivan energiaa tarvitsevan laitteen viereen, jolloin johtovetojen ja sitä myötä sähköhäviöiden määrä vähenee.

Toisin kuin perinteiset vaihtoehdot, e-Generaattori ei kuluta valmiustilassa lainkaan energiaa. Uusi akkuteknologia onkin täydellinen ratkaisu tilapäisen, suuren energiantarpeen täyttämiseksi työmailla, liikekiinteistöissä sekä erityisesti tapahtumissa. Paikallinen, pienempitehoinen sähkönsyöttö voidaan kytkeä laitteeseen kiinni, jolloin se latautuu jopa samaan aikaan kuin sitä käytetään.

”Olemme erittäin innoissamme, että Rebelvolt lähtee kumppaniksimme gaalaan. Sekä sponsorointi- että tapahtuma-alalla vastuullisuus on kiinteä osa toimintaa, joten on ilo saada mukaan täysin uusia innovaatioita”, SPOT:n operatiivinen johtaja Laura Sandström kertoo.


“Kehitimme päästöttömän e-Generaattorin nimenomaan tilapäisen, suuren energiantarpeen täyttäjäksi. Pienin laitteemme on 200 kWh trailermalli, jota voi vetää tavallisella henkilöautolla. Kapasiteettia voidaan haluttaessa nostaa aina megawattituntiin asti. Tehoja laitteemme antaa jopa 96 kW. Yhteen kytkettyinä laitteet sähköistävät haluttaessa tapahtuman kuin tapahtuman”, toteaa Rebelvoltin perustaja Pekka Karppanen.


E-Generaattorista on jätetty patenttihakemus.


Lisätietoja:


Laura Sandström, SPOT ry p. 040 830 6003

Ilkka Mattila, Rebelvolt p. 0500 785 911


www.spot.fi

www.rebelvolt.com