SPOT:n hallitus koostuu sponsorointi- ja tapahtuma-alan ammattilaisista, jotka haluavat olla yhdessä luomassa yhdistyksen toiminnasta vielä parempaa.

Koska hallituskauden pituus on 3 vuotta, tarvitsemme vuosittain erovuoroisten tilalle hallitukseen aina lisää uusia loistavia jäseniä. Onko nyt  sinun vuorosi? 

Jos innostuit, ilmoita kiinnostuksesi ja lähde mukaan hallitusvaaleihin.

Kaikkien ehdokkaiden kesken järjestetään hallitusvaalit.

Kriteerien täyttäneiden ehdokkaiden kesken suoritetaan jäsenäänestys 5.4. -30.4. välisenä aikana. Vuosikokous siunaa lopulliset valinnat, ja se järjestetään toukokuun lopulla, tarkka päivä ilmoitetaan myöhemmin.

Yksi erovuorossa olevista hallituksen jäsenistä Anu Helin summaa kokemustaan näin:

”Kiitos kaikille SPOT ry:n hallituskaudesta! Hallituskollegani ovat huippuasiantuntijoita, ja oli suuri kunnia työskennellä heidän kanssaan alan kehittämiseksi uudessa ajassa, jolloin maailma muuttui monestakin eri syystä. Yhteistyössä on voimaa, ja se on ollut korvaamatonta aikana, jolloin luovuus, sitkeys ja rohkeus ovat olleet avainasemassa. Todella nopeasti kuluneesta kolmen vuoden hallituskaudesta minulle mukaan jää hienoja muistoja ja oppeja hallitustyöstä, vaikuttamisesta, SPOTin järjestämistä tapahtumista sekä ennen kaikkea ihmisistä. Mikäli haluat olla vaikuttamassa sponsorointi- ja tapahtuma-alaan sekä verkostoitua alan kovimpien osaajien kanssa, rohkaisen lämpimästi hakemaan mukaan hallitukseen.”

Ilmoittaudu ehdokkaaksi 31.3. mennessä!

Hae mukaan tästä!

Hallitukseen valittavan jäsenen on oltava SPOT:n jäsenyrityksessä (tai liityttävä hallituspaikan lunastamiseksi).