Mitä kaikkea työsi pitää sisällään?

Työni on äärimmäisen monipuolista, ja vahvasti kiteytettynä vastuullani on monipuoliset myynnin ja markkinoinnin tehtävät markkinointiimin ohjaamisesta aina strategiseen johtamiseen saakka. Työnkuvani yksi olennainen osa on kumppanihankinta ja monipuoliset yhteistyöt eri toimijoiden kanssa. Tämän lisäksi kehitän tapahtuman yrityspalveluita yhdessä muun festivaalijohdon kanssa.


Miten päädyit juuri tähän työpaikkaan?

Rakkaus musiikkia ja tapahtumajärjestämistä kohtaan on aina ollut lähellä sydäntäni. Halusin yhdistää ammatillisen osaamiseni ja intohimoni, ja näin päädyin tehtävään, jossa voin vaikuttaa festivaalin menestykseen monella tasolla. Osansa oli myös sattumalla, sillä työni aloitin alunperin määräaikaisella sijaisuusjaksolla, mutta sille tielle lopulta jäin ja hyvä niin.


Millaisten sidosryhmien / verkoston kanssa teet työtä?

Vaikka meidän ympärivuotisesti toimiva organisaatiomme on verrattain pieni, niin työskentelen tiiviissä yhteistyössä monien sidosryhmien kanssa. Töitä saan tehdä kuluttajabrändien, tapahtumatoimistojen, visuaalisten suunnittelijoiden sekä ravintoloitsijoiden kanssa. Toki myös mainostoimistot, tuotannon suunnittelijat ja erilaiset palveluntuottajat ovat olennainen osa päivittäistä työtäni. Ja tietenkään ei sovi unohtaa asiakkaitamme, joiden kanssa olen jatkuvassa vuorovaikutuksessa kanaviemme kautta. Tapahtuma-alan kollegat ovat korvaamattomia sparraajia, neuvonantajia ja ystäviä. Tämä laaja verkosto on voimavaramme – yhdessä oppiminen ja kehittäminen on äärimmäisen tärkeää.


Mikä on inspiroivinta työssäsi?

Inspiroidun näkemään suoran vaikutuksen työni tuloksista – kun näen festivaalialueen täyttyvän ihmisistä, tiedän tehneeni työtäni oikein. Myös tiimin kanssa yhteistyö ja yhteisen pyrkimyksen jakaminen on erittäin palkitsevaa. Tämän lisäksi minua innostaa työn monipuolisuus sekä haastavuus. Nautin siitä, että saan haastaa itseäni ja opin koko ajan uutta. Saan tehdä töitä ennen kaikkea ihmisten hyvinvoinnin eteen.


Miten pidät yllä osaamistasi?

Osaamiseni ylläpitämiseksi osallistun säännöllisesti alan koulutuksiin ja seminaareihin. Lisäksi verkostoituminen muiden alan ammattilaisten kanssa antaa minulle uusia näkökulmia ja ideoita. Tämän lisäksi seuraan tiiviisti mitä kuluttajakentällä tapahtuu. Selailen myös aivan liian paljon TikTokia – tässä kanavassa yhdistyy hupi ja työ :) .

Olemme keränneet sponsorointi- ja tapahtuma-alan avoimia rekryjä sivuillemme, tutustu niihin täällä!

Voit myös ilmoittaa oman avoimen työpaikkasi mukaan!