Mikä on tämän hetken tittelisi?

Toimin asiakkuuspäällikkönä, työnantajani on WWF Suomi.

Mitä kaikkea työsi pitää sisällään?

Vastaan yritysyhteistyön asiakkuuksista. Toisin sanoen teen siis varainhankintaa, jotta WWF Suomi voi toteuttaa missiotaan: ”Tehtävämme on pysäyttää luonnon köyhtyminen”. Työ on monipuolista ja yhteistyö yritysten kanssa voi tapahtumia monilla tavoilla. On tärkeää saada aikaan konkreettisia tekoja ja ohjata yrityksiä toimimaan luonnon puolesta.

Yritykset voivat vastuullisuusstrategiansa mukaan valita sopivan lahjoituskohteen ja tavan toimia. Suorien suojelutyöhön osoitettavien lahjoituksien lisäksi on esimerkiksi royalteja myytävistä tuotteista ja palveluista tai sisällöllistä kumppanuutta vaikkapa ilmastoystävällisen sijoittamisen oppaan merkeissä. Teemme työtä mm. ilmaston ja energian, ruuan, metsien, eläinten ja Itämeren parissa. Jos kiinnostut enemmän, niin löydät lisää tietoa täältä.

MIten päädyit juuri tähän työpaikkaan?

Tämä on puhtaasti arvopohjaista työtä ja olen jo jonkin aikaa miettinyt, että haluaisin tehdä hyvää työlläni. Ympäristöasiat nousivat isoon rooliin aiemmissa työpaikoissani, ja sitä kautta kiinnostus kasvoi vahvaksi. WWF:lle päädyin siten, että postasin Linkediniin haaveistani tehdä Itämeren suojeluun liittyvää työtä ja sitä kautta minulle vinkattiin, että tässä olisi sopiva sinulle sopiva paikka hakea. Haaveitaan kannattaa siis lausua ääneen, sillä ne voivat toteutua.

millaisten sidosryhmien / verkoston kanssa teet työtä?

Hyvin monipuolisesti erilaisten yritysten ja tahojen kanssa. Pääasiassa yritykset ovat tunnettuja ja isoja yrityksiä, jotka panostavat vastuullisuuteen. Lisäksi teen paljon yhteistyötä sisäisesti WWF:n asiantuntijoiden kanssa.

Mikä on inspiroivinta työssäsi?

Se, että työni työ on ihmisläheistä ja luovaa ja sitä tekemällä voi saada aikaan hyvää luonnolle.

Miten pidät yllä osaamistasi?

Tällä hetkellä aktiivisesti perehtymällä, sillä aloitin WWF:llä elokuussa 2023. Toki tässä työssä pitää aina seurata aktiivisesti maailman tapahtumia ja poliittista päätöksentekoa sekä osallistua alan koulutuksiin. Lisäksi erinomaista sparrailuapua kumppanuustekemisen osalta löytyy niin aiemmista yhteistyökumppaneista kuin SPOT:in hallituksestakin.

Kerro joku hauska sattumus / haaste / highlight työstäsi!

Juuri nyt, tuoreena tulokkaana, vielä odottelen näitä osioita. Mutta varsin viehättävää mielestäni on, että meillä työntekijöitä kutsutaan pandoiksi. On mahtavaa olla panda, ne on vaan niin suloisia!

Olemme keränneet sponsorointi- ja tapahtuma-alan avoimia rekryjä sivuillemme, tutustu niihin täällä!

Voit myös ilmoittaa oman avoimen työpaikkasi mukaan!