Sponssipodi on solminut yhteistyön Marski by Scandic -hotellin kanssa.

Jatkossa kaikki Sponssipodin jaksot nauhoitetaan Marskissa, ja Marskin ympäristö tulee tutuksi myös podcastin tulevassa videomuodossa.

Scandic Hotels on erittäin iloinen yhteistyöstä SPOT ry:n kanssa. ”Meille on ilo ja etuoikeus kuulua jäseneksi yhteisöön, joka vie sponsoroinnin toimialaa eteenpäin samanlaisella draivilla kuin SPOT Ry. Toivomme, että Marski by Scandicin ympäristö stimuloi Sponssipodin kohderyhmää hyvään ja hedelmälliseen keskusteluun aiheen ympärillä”, iloitsee Scandicin sponsoroinnista ja Partner -toiminnasta vastaava Jussi Rissanen.

”Sponssipodiin sopii yhteristyöt kuin nenä päähän”, SPOT:n operatiivinen johtaja Laura Sandström kertoo. ”Erityisen iloisia olemme siitä, että kumppaniksi valikoitui Scandic Hotelsin kaltainen arvostettu brändi, ja vielä heidän lippulaivansa Marski hotelli. Uskon, että arvokas ympäristö nostaa podimme ihan uudelle tasolle.”

Marski by Scandic on uniikki Scandicin Signature –kokoelmaan kuuluva, legendaarinen hotelli aivan Helsingin ytimessä, joka huokuu historiaa sekä urbaania kaupunkilaisuutta. ”Keskusteluohjelma vahvistaa Marskin elävää tapahtumallisuutta”, hotellinjohtaja Jouko Puranen kertoo.

Sponssipodi on SPOT ry:n podcast, joka nimensä mukaisesti keskittyy sponsoroinnin ja kaupallisten yhteistöiden maailmaan, ja vieraina on alan parhaita osaajia. Podia on tehty jo kolme vuotta. Podcast on maksutta kuunneltavissa mm. Spotifyssa ja Suplassa. Podcastin tuottajana toimii Jones Häkkinen.