SPOT:n vuosikokouksessa 1.6 valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle.

Erovuorossa on tänä vuonna Ville Ahtiainen, Toni Nikunen sekä Risto Oksanen.

Kysyimme Villeltä ja Tonilta, mitä ajatuksia hallituskauden loppuminen herättää. Riston tervehdys saadaan erikseen hieman myöhemmin!

Ville Ahtiainen, Kaupallinen johtaja, Warner Music Finland

- 4 vuoden SPOT hallituskauden jälkeen on tyhjä olo. Entinen nimihirviö SJTM muuttui helpommin ymmärrettävään SPOT muotoon sekä brändi uudistus onnistui mainiosti.

SPOT Awards aloitti uuden aikakauden ja tämän vuoden, Awards 2022- juhla, näytti paremmalta kuin koskaan. Ennustan tapahtumalle loistavaa tulevaisuutta!

Hallitus työskentelee hyvällä energialla yhteisten asioiden äärellä ja kokoukset ovat täynnä asiaa ja keskustelua tapahtumien ja sponsoroinnin äärellä.
Hallituskauteni aikana maailmantilanteet muuttuivat aika dramaattisesti. Hallitus teki mm. paljon töitä sen eteen että saamme jäsenistölle mahdollisimman nopeasti tietoa ja apua esim Korona-ajan kysymyksiin. Aloitettiin myös koko alalle erittäin kiinnostava projekti joka näkee päivänvalon toivottavasti seuraavan hallituksen aikana. Tulossa siis mahtavia työkaluja SPOT:in jäsenille ja mahdollisesti myös koko markkinalle.

Kiitos kaikille hallitus jäsenille hienoista keskusteluista ja ennenkaikkea hyvin organisoiduista kokouksista.

Tapahtumamarkkinointi ja sponsorointi voi vahvasti ja Suomi on hyödyntämisen aallonharjalla! Hyvä Suomi!

Toni Nikunen, sponsoroinnin ja markkinoinnin moniosaaja

- Sponsorointi ja tapahtumamarkkinointi voivat hyvin. Alan oppimismahdollisuudet ovat lisääntyneet ja suomalainen sponsorointi osaaminen on saanut merkittävää tunnustusta myös maailmalla. Tästä esimerkinä Starkin ja Ari Huuselan voitto European Sponsorship Associationin vuoden sponsorointikilpailun 2021. Olemme luovia, uudistushalukkaita ja datakeskeisiä.

Miulle tärkeintä hallitustyöskentelyssä on ollut voida palvella alan kasvua ja kehittymistä. Hallitus paneutui muun muassa strategian uudistamiseen, tapahtumakalenterin kehittämiseen, ilmeen ja nimen päivittämiseen sekä tuleviin jäsenistöä ja alaa palvelevaan case pankkiin. Tästä tulee ajan myötä kasvamaan merkittävä alan parhaita esimerkkejä kokoava tietopankki, josta inspiraatiota voivat hakea niin kohteet, asiantuntijat kuin bränditkin.

Kokouksia meillä on ollut noin kymmenen vuodessa. Tämän ulkopuolella WhatsApp -laulaa aktiivisesti ja kaikilla hallituslaisilla on keskiössä alan kehittäminen. Kiitos menneistä vuosista hallituskollegoille, aktiivisille jäsenille ja lukuisille sparraajille – teitä on monta. Olen kiitollinen hallituskaudestani, jolla olen voinut palvella alaa. Kiitos Anitalle ja Lauralle, jotka operatiivisina johtajina ovat mahdollistaneet yhdistyksen kehittymisen. Uudet hallitukseen valittavat jäsenet tuovat varmasti mukaan lisää kapasiteettia ja uusia ajatuksia alan kehittämiseksi. Lopuksi haluan vielä antaa erityiskiitoksen SPOT:in väistyvälle puheenjohtajalle Roxille, joka on antanut enemmän aikaansa ja osaamistaan alan kehittämisen eteen kuin hän saa kiitosta.

Jos joku haluaa sparrailla sponsoroinnista, niin autan mielelläni. Seuraavaksi aktiivisena hallitusalumnina.