Sponsorointi ja Tapahtumat ry:n vuosikokous järjestettiin keskiviikkona 1.6.

Vuosikokous käsitteli viime vuoden toiminta- ja tilintarkastuskertomuksen, antoi vastuuvapauden sen osalta hallitukselle sekä päätti, että säilytetään jäsenmaksut ennallaan vuonna 2023.

SPOT:n hallituksessa erovuorossa olivat seuraavat henkiöt:

- Risto Oksanen

- Ville Ahtiainen

- Toni Nikunen

Hallitusvaaleihin osallistui yhteensä 14 ehdokasta. Hallitus esitti vuosikokoukselle, että valinta kohdistuu jäsenäänestyksessä eniten ääniä saaneisiin ehdokkaisiin, ja tämä hyväksytiin. Näin ollen uudet hallituksen jäsenet ovat:

- Juha Korvola, Oy Hartwall Ab

: Sanna Laine, Ifolor Oy

- Annakaisa Kelokorpi, Bom Oy

Lisäksi hallituksessa jatkavat jäsenet:

Raakel Koittola, Jari Rask, Anu Helin, Kati Kuusisto, Jarno Kukila, Soineli Jormakka, RIku Lievonen ja Aki Koskinen.

Kiitos kaikille ehdokkaille sekä äänestäneille, ja onnea valituille!

Puheenjohtajaksi valittiin Raakel Koittola

Vuosikokouksessa SPOT:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin hallituksen esityksen mukaisesti Raakel Koittola. Raakel toimii HIFK Hockeyn markkinointi- ja myyntipäällikkönä, ja on toiminut SPOT:n hallituksessa nyt vuoden.

Raakel, millä mielin lähdet uuteen pestiin?

"Suuri kunnia. Häkeltynyt ja äärimmäisen innostunut olo päästä aloittamaan hallituksen puheenjohtajana. Olen oman uran ajan ollut aina mukana SPOTin toiminnassa mukana ja nähnyt sen hyödyt sekä mahdollisuudet. En olisi varmasti tässä pisteessä uralla, ellen olisi hypännyt mukaan SPOTin toimintaan.

Uskon yhdessä tekemiseen. Kun tutustumme, löydämme yhteisiä mahdollisuuksia ja uusia tapoja tehdä.

Tapahtumat, kohtaamiset, seminaarit ja koulutukset. Koen, että etenkin näiden hankalien aikojen jälkeen yhdistyksen yhteen tuova rooli on äärettömän tärkeä. Tarvitsemme toisiamme.

Meillä on upea hallitus, jonka kanssa päästään tekemään jäsenille vieläkin enemmän. En malta odottaa, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan."