SPOT Awards gaalaa vietetään ensi viikolla torstaina 7.3. upouudella Kulttuurikasarmilla Helsingin keskustassa.

Gaalassa palkitaan viime vuoden parhaat sponsorointi- ja tapahtumatoteutukset. Voit tutustua finalisteihin täältä.

Tämän vuoden gaalaa ovat mahdollistamassa lukuisat upeat kumppanimme.

Kumppanit eivät ole vain logoja tapahtumassa, vaan aktiivisia toimijoita alalla sekä myös tämän tapahtuman taustalla. "Olemme saaneet kumppaneiksi mukaan upean kattauksen alan erilaisia yrityksiä" SPOT:n operatiivinen johtaja Laura Sandström iloitsee. "Tämä on yhdistyksen vuoden tärkein tapahtuma, sekä myös alalle tärkeä tilaisuus, missä nostetaan huiput esiin."

"Alan kasvun kannalta Awards on erittäin tärkeässä roolissa nostaen esille tekijöitä, töitä ja mahdollistaen inspiraatiota ja esimerkkejä muille. Koen merkitykselliseksi asiaksi olla mukana alan ja Awardsien kehittämisessä myös yhteistyökumppanin roolissa. Sponssi Oy on toista vuotta putkeen Awardsien yhteistyökumppanina." Sponssi Oy:n Toni Nikunen kertoo.

Alusta asti kumppanina mukana ollut Sponsor Insight jatkaa kumppanuutta gaalan kanssa myös tänä vuonna. "On tärkeää nostaa esiin miten hienoja toteutuksia sponsoroinnissa tehdään, ja myös tutkimukset on merkittävässä roolissa alan kehityksessä", Sponsor Insightin Kristoffer Olson sanoo.

"SPOT on suunnannäyttäjä sponsorointi- ja tapahtuma-alan eteenpäin viemisessä, tehden tärkeää työtä nostamalla esiin alan ammattimaisuutta, upeita töitä ja niiden tekijöitä. Bom haluaa omalta osaltaan olla tukemassa tätä kehittyvää ja tulevaisuuteen katsovaa alaa ja siksi olemme ylpeänä Spot Awards yhteistyökumppani." Bomin toimitusjohtaja Annakaisa Kelokorpi kertoo.

”Lähdimme innolla mukaan SPOT Awards -gaalaan, joka tukee tavoitteitamme. Haluamme kehittyä monipuoliseksi harrastamisen ja tapahtumien ympärivuotiseksi puistoalueeksi. Tapahtumat olisivat monipuolisesti konserteista, viinijuhliin ja lastentapahtumiin. Ravit säilyvät kuitenkin toimintamme ytimessä”, kertoo Vermon Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi.

PS: Vielä muutama lippu jäljellä gaalaan, hanki omasi nyt!

Tutustu kumppaneihimme: 

Vermo Areena

Sponsor Insight

Rebelvolt

Bom

Helsinki Internatiol Horse Show

Hartwall

Sponssi Oy

Rivents