Ajankohtaista

14.10.2022

Awards - tuomaristoon haetaan nyt raudanlujia ammattilaisia!

Seuraava SPOT Awards järjestetään maalikuussa 2023. Haluatko sinä olla mukana päättämässä, kenelle palkinnot menevät? Hae mukaan tuomaristoon!

Uutiset
Vuoden palkitut
Lue artikkeli

9.10.2022

Blogi: Mitä jos fossiiliyhtiöiden mainonta- ja sponsorointikielto toteutuu?

Ilmastonmuutos on ollut pinnalla pitkään, erityisesti nyt taas energiakriisin kohdatessa meitä. Hyvästä syystä, sillä toimia pitäisi tehdä jo eilen. Euroopan Unionissa olikin kansalaisten taholta lakialoite, jonka tavoite oli kieltää niin fossiilisten polttoaineiden kuin kulkuneuvojen mainonta kokonaisuudessaan. Lisäksi haluttiin kieltää fossiilisten polttoaineiden markkinalla toimivien yritysten sponsorointitoiminta. Aloitteeseen kerättiin vuoden ajan allekirjoituksia, lokakuuhun 2022 asti. Hieno aloite ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, voin todeta.

Blogi
Lue artikkeli

4.10.2022

Syyskuun sponsorointinosto: Keskon ja Palloliiton kesän iloisin fudiskiertue!

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani ja kesällä 2022 K ja Palloliitto yhdessä toteuttivat leikkimielisen jalkapallohenkisen Futiskiertue-kesätapahtuman K-ruoka- ja rautakauppojen pihoilla. Kiertue kesti kolme kuukautta, kesäkuun alusta elokuun loppuun. 

Kuukauden palkitut
Uutiset
Lue artikkeli

3.10.2022

ESA Awards tuomaristossa mukana kaksi edustajaa Suomesta!

European Sponsorships Association eli tuttavallisemmin ESA on valinnut tulevan Awards -kilpailunsa tuomaristoa. Suomesta mukaan on valittu upeasti kaksi todellista sponsoroinnin ammattilaista: Heli Kemppainen (Neste) sekä Johanna Kozul (Veikkaus).

Uutiset
Lue artikkeli

30.9.2022

HS: Raakel Koittola tekee urheilubisnestä HIFK:n myyntipäällikkönä ja Sponsorointi ja tapahtumat -yhdistyksen puheenjohtajana. Koittola puhuu lämpimästi laitamainosten merkityksen puolesta.

Uutiset
Lue artikkeli

14.9.2022

Jones Häkkinen SPOT:n viestintään

Jones Häkkinen tulee vahvistamaan Sponsorointi & Tapahtumat Ry:n viestintää, ja aloittaa osa-aikaisena viestintäpäällikkönä. Hän on ollut mukana SPOT:n toiminnassa jo pidemmän aikaa, ja tuottanut mm. Sponssipodi -podcast sarjaa.

Uutiset
Lue artikkeli

1.9.2022

Elokuun sponsorointinosto: Hesburgerin ja SUL:n H-Hetki -ohjelma

Koululaisten yleisurheilun joukkuekisa Hese-kisat sekä koululiikuntaa alakoulun 3.-6. luokilla tukeva H-hetki -ohjelma jatkuvat vuoteen 2027. Hesburger ja Suomen Urheiluliitto (SUL) sopivat H-hetkiohjelman ja Hese-kisat kattavan yhteistyön jatkosta keskiviikkona. Sopimus on viisivuotinen.

Kuukauden palkitut
Uutiset
Lue artikkeli

17.8.2022

Puheenjohtajan terveiset: Vaikeiden aikojen yli – tämä yhdistys tukee meidän kaikkien kasvua

Maailma on vihdoin auki, vaikka kysymysmerkkejä huiteleekin silmänurkassa. Haluan uskoa siihen, että tuleva vuosi mahdollistaa enemmän kohtaamisia meille kaikille. Jokainen tekee varmasti kaikkensa, etenkin sillä parin viime vuoden oppimiskäyrällä, että tapahtumat ja yhteiset hetket ovat turvallisia. Nyt voimme katsoa tulevaan optimistisina ja kehittää alaamme yhdessä.

Blogi
Lue artikkeli

Liity jäseneksi

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.